Over ons

Waarom kiezen voor Scooter Refresh?

Bij Scooter Refresh zijn we gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en verkopen van tweewielers. Onze liefde voor scooters gaat verder dan alleen kennis en vaardigheden, het zit ook vol emotie en passie. Als enthousiastelingen weten we als geen ander hoe belangrijk uw tweewieler voor u is en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze in topconditie verkeert. Of u nu een reparatie nodig heeft, onderhoud wilt laten uitvoeren of op zoek bent naar een nieuwe tweewieler, bij Scooter Refresh bent u aan het juiste adres.

Ophaal/bezorg service

Bij Scooter Refresh willen we het u zo makkelijk en comfortabel mogelijk maken. Daarom denken we graag met u mee en bieden we zelfs onze eigen ophaalservice aan. Via 'Services -> Ophaalservice' kunt u eenvoudig een afspraak inplannen voor het ophalen van uw scooter op een tijdstip en datum dat u uitkomt. Maar als u liever persoonlijk langskomt in onze winkel, dan kan dat natuurlijk ook! Ga dan naar 'Services -> Werkplaatsafspraak' om een geschikt tijdstip in te plannen. Bij Scooter Refresh staan we altijd voor u klaar, of het nu gaat om reparaties, onderhoud of de aanschaf van een nieuwe tweewieler.

Custom Scooter

Bij Scooter Refresh gaan we graag verder dan alleen reparaties en in- en verkoop van scooters. Als liefhebbers van scooters denken we ook graag met u mee als u op zoek bent naar een custom scooter. We nemen de tijd om samen met u te zitten en te bespreken wat u precies wilt. Of het nu gaat om mee gespoten onderdelen of een speciale kleur voor de hele scooter, bij Scooter Refresh is alles mogelijk. We luisteren naar uw wensen tot in het kleinste detail en zorgen ervoor dat u de perfecte custom scooter krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet.

  • Snelle service en kwaliteit staat centraal.
  • Oog voor detail en zorgvuldigheid.
  • Aantrekkelijke kostprijs voor het allerbeste eindresultaat
Custom scooter

Diensten

Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige diensten met een persoonlijke touch!

Inkoop en verkoop

In-/Verkoop

Bij Scooter Refresh kunt u niet alleen terecht voor reparaties, onderhoud en custom scooters, maar ook voor de in- en verkoop van tweewielers. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe tweewieler of uw huidige scooter wilt verkopen, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op met Scooter Refresh en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Onderhoud & Reparatie

Onderhoud & Reparatie

Bij Scooter Refresh kunt u terecht voor professioneel onderhoud en reparatie van uw scooter. Onze ervaren monteurs staan klaar om uw tweewieler weer in topconditie te brengen, zodat u weer veilig en zorgeloos de weg op kunt. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf onze snelle en kwalitatieve service

Schade & Spuitwerk

Schade & Spuitwerk

Wij herstellen uw scooter snel en professioneel, en zorgen ervoor dat deze er weer als nieuw uitziet. Kies voor Scooter Refresh voor betrouwbaar en kwalitatief schadeherstel en spuitwerk.

Tuning & Styling

Tuning & Styling

Geef uw scooter een unieke look en verbeter de prestaties met onze hoogwaardige tuning en styling opties. Klaar om uw scooter naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Was & Poetswerk

Was & Poetswerk

Bij Scooter Refresh kunt u ook terecht voor professioneel was- en poetswerk. Laat uw scooter weer glimmen als nieuw en zorg ervoor dat deze er altijd op zijn best uitziet. Maak vandaag nog een afspraak en rijd binnenkort weer rond op een schone en glanzende scooter!

Ophalen & Bezorgen

Ophalen & Bezorgen

Bij Scooter Refresh bieden we een handige en betrouwbare ophaal- en bezorgservice voor uw scooter. Laat ons het zware werk doen en geniet van het gemak dat wij uw scooter ophalen en terugbrengen, waar en wanneer het u uitkomt! Plan vandaag nog uw afspraak en ervaar het gemak van onze ophaal- en bezorgservice bij Scooter Refresh.

Scooter Refresh - locatie

Locatie

Wij van Scooter Refresh zijn gelokaliseerd in Groningen Schuitendiep 8 daar bent u tijdens ma/vrij 10:00 - 17:00 altijd welkom. Zodat wij een snelle service met hoogwaardig kwaliteit kunnen verlenen.

Contact

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen.